Min Historie

Velkommen Ombord

I’m Your Co-Pilot

Mit liv har været forbundet med omsorgssvigt, med alkohol omkring mig i barndommen, med grænseoverskridende adfærd som har givet mig en følelse af, ikke at være værd at elske og med modstand som jeg til tider har været mega frustreret over. Jeg har følt mig uretfærdigt behandlet og synes at den behandling jeg har fået har været uretfærdig. Jeg ved nu at jeg har oplevet alt den modstand fordi jeg skulle udvikle min kompetence i at hjælpe kvinder og mænd på deres dannelsesrejse.

Jeg har skabt Pilot For dit liv med kærlighed og visionen om at skabe mere balance overalt omkring mig. Det ønske er kommet gradvist med at jeg har arbejdet med mig selv og alle mine udfordringer. Mit liv har ikke altid været let, men jeg ved nu at der har været en årsag til at jeg skulle slå mig på livet som jeg har gjort. Jeg ved nu at jeg selv skaber min virkelighed, og det vil jeg gerne lærer videre.

Mit liv har været fyldt med blokeringer, overbevisninger og begrænsninger som har gjort at jeg ikke var den ægte version af mig, men som gjorde mig til et menneske der var afhængig af andres kærlighed og anerkendelse for at føle mig elsket og føle værdi.

Faktisk vil jeg gå så langt som at sige at jeg har været afhængig af andres kærlighed og anerkendelse.

Det er jeg ikke mere og det har givet mig mere frihed, mere forståelse og vigtigst mere rummelighed over for hele mig.

Det er mit mål at flytte kvinder og mænd, få dem til at forstå hvordan du begrænser sig selv og give dem ægte tilfredsstillelse. Der er så meget uforløst potentiale som ligger lige for fødderne af dig og det kan jeg hjælpe dig med at skabe bevidsthed omkring, både fordi jeg er megadygtig til at se igennem dig, men også fordi jeg selv har været på min egen bevidsthedsrejse.

Det Kræver mod!

Det kræver sårbarhed!

det kræver at du tager dig selv alvorligt!

Jeg elsker at arbejde med dig, der:

Wow, en rejse vi kan få sammen!

Jeg er uddannet kost og adfærdsterapeut og jeg er nok det man kalder en nørd inden for menneskers adfærd omkring madvaner, livsstil og holistisk sundhed. Jeg har nørdet adfærdspsykologi, hvordan selvværd er afgørende for et vægttab, adfærdsdesign, skyggesider, og er senest blevet supervisor i mad og følelser.

Når ikke jeg nørder er jeg sammen med min familie. Min mand og tre børn. Vi har i den grad levet drømmen ud og brugt adfærdsdesign til at skabe lige præcis det liv vi drømmer om.

DU fortjener også at udleve din drøm og grunden til jeg er så god til at hjælpe andre, er fordi jeg har gjort det selv, jeg vejer det jeg vil, jeg er vild med min krop, jeg har gået vejen selv og skabt mit drømmeliv, det fortjener du også.

 

“Tænk småt, tag små skridt, løs små problemer og oplev afgørende forandringer.”

 

Jeg elsker det! Det er SÅ simpelt og alligevel så MEGA svært, men ALLE kan lære det, også dig.

Jeg har viet mit arbejdsliv til at hjælpe dig på din rejse mod det du drømmer om.

Er du klar til at lette med mig og tage styringen i dit liv?

familien

Nana, PILOT FOR DIT LIV

Jeg elsker at arbejde med dig, der:

få mere inspiration

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få inspiration til hverdagen

Tak for din tilmelding