fbpx

Min Historie

Velkommen Ombord

I’m Your Co-Pilot

Er du i gang med at sige ja til dit livseventyr? Én ting kan jeg i hvert fald slå fast: Med mig ombord bliver det ikke kedeligt. Det bliver kærligt, konfronterende, anerkendende, forløsende og lettere, når du tager skridtet.
Jeg har skabt PILOT FOR DIT LIV med kærlighed og med visionen om at skabe mere balance overalt omkring mig. Alle har ret til et sundere liv uden livsstilssygdomme, uden overvægt og uden mentale barrierer, som holder os væk fra den, vi virkelig er.

Det er mit mål at flytte kvinder og mænd fra offerrollen og negative overbevisninger ind i det liv, som giver ægte tilfredsstillelse. Jeg elsker at være nysgerrig på dig og jeg ved, at der er så meget uforløst potentiale i dig, hvis du tør kigge med.

Det Kræver mod!

Det kræver sårbarhed!

det kræver at du tager dig selv alvorligt!

Jeg elsker at arbejde med dig, der:

Wow, en rejse vi kan få sammen!

Jeg er uddannet holistisk kostvejleder i syre/-basekost med en senere overbygning i adfærdspsykologi, adfærdsdesign og skyggesider. Udover det er jeg supervisor i mad og følelser og selvværdsmentor.

Jeg er mor til 3 børn, gift på 13. år og bor på landet med min egen kæmpestore køkkenhave og naturen omkring mig. Her har jeg min klinik, her underviser jeg og her afholder jeg retreats. Jeg er vild med mad og god mad er for mig lækkert, simpelt, sundt og velsmagende. Mine opskrifter er altid supersimple, fordi jeg tror, at enkeltheden virker. Specielt i en tid hvor den største undskyldning er TID!!! Tiden, oplever jeg, som den største barriere i manges liv. Derfor arbejder jeg altid på at sætte farten ned.

“Tænk småt, tag små skridt, løs små problemer og oplev afgørende forandringer.”

Jeg elsker det! Det er SÅ simpelt og alligevel så MEGA svært. Derfor har jeg viet mit arbejdsliv til at hjælpe dig på din rejse. 

Er du klar til at lette med mig og tage styringen i dit liv?

familien

Nana, PILOT FOR DIT LIV

Jeg elsker at arbejde med dig, der:

få mere inspiration

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få inspiration til hverdagen

Tak for din tilmelding