fbpx

Fit For Good

Slip kiloene kærligt

lad ikke maden styre din hverdag - men styr maden hver dag!

120 dage der vil ændre dit liv

Dette forløb er for dig, som er klar på at investere i din egen proces én gang for alle. Det er 120 dage skræddersyet til dig, der har lyst til at træde ud af dit madfængsel. Ud i lyset, væk fra skam og dom af dig selv og din krop.

På 120 dage tager jeg dig i hånden med dette forløb, som transformerer dit udgangspunkt og syn på dig selv i en grad, som du aldrig har oplevet før. Du får de afgørende redskaber og viden til at få styr på dine madvaner og slippe kontrollen og sige farvel til, at mad skal fylde så meget hos dig.

Gå fra overvægtig med kropsskam, til stolt selvkærlig kvinde, der er på vej ud i et varigt vægttab.

Du skal tilmelde dig forløbet, hvis du drømmer om:

Onlinemateriale

Alt det onlinemateriale som du får, kan du downloade, så du har til det evig tid. Modulerne består af lydfiler, arbejdsark og øvelser.

Sharing & caring

Under forløbet vil der være sharing & caring-møder med de andre deltagere hver 14 dag. Her mødes vi på Zoom mandag og torsdag og deler indsigter, problematikker og oplevelser under forløbet. Om mandagen vil du få faglige inputs og om torsdagen deler vi vores oplevelser.

Opfølgende samtaler

Du får to 1 til 1 opfølgningssamtaler med mig. Samtalerne foregår online og kan bruges efter behov i løbet af forløbet. Hver opfølgningssamtale varer 45-60 minutter.

3 mødegange

Vi skal ses tre gange á to dage, hvor vi arbejder med de øvelser, teknikker og redskaber som I er eller skal introduceres til. Du vil mødes med dine medkursister og arbejde både individuelle og fælles øvelser.

Fællesskab

Vi er alle med den samme rejse som dig, men med forskellige udgangspunkter. Derfor er vi også hinandens støtte og heppekor under hele forløbet. Vi har en hemmelig facebookgruppe, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål.

Vejledning

Vejledning, støtte og hjælp til dine problematikker under hele forløbet. Både fra mig, men også fra min medunderviser. I det daglige foregår det på Facebook i vores gruppe.

Ved akutte eller meget private situationer, er vi også tilgængelige via mail eller telefon.

Skal Du med?

Fit For Good
  • 120 dage skræddersyet specielt til dig og dine behov.
  • Online møde hver 14. dag under hele forløbet.
  • Online materiale, som er dit til evig tid.
  • 2 gange online 1 til 1 samtale med Nana.
  • 3 gange fysiske gruppemøder á 2 dages varighed.
  • Lukket Facebook fællesskab, hvor du kan få svar på dine spørgsmål.
  • Vejledning, støtte og hjælp til dine problematikker under hele forløbet.

Tak for din tilmelding