Bliv MBS terapeut

1½ ÅRS TERAPEUTUDDANNELSE

En unik uddannelse

Opnå personlig udvikling, så du kan hjælpe andre

Jeg er medstifter af Empowerment Academy, som tilbyder uddannelse som mind, body and soulterapeut fra januar 2023, med vægt på adfærdspsykologi og oplevelsesorienteret psykoterapi.

Maria som er medstifter af Empowerment Academy er uddannet psykoterapeut og Coach og sammen ønsker vi at uddanne kompetente, empatiske og nærværende terapeuter som bliver eksperter i det relationelle arbejde. Empati og det følelsesmæssige nærvær er for os oprigtighed og afgørende for at det menneske vi sidder overfor føler sig mødt, set og hørt. Derfor har vi skabt en unik uddannelse, hvor teori og praksis i høj grad forbindes, hvor du bliver mødt som den, du er, og hvor dine personlige ressourcer og muligheder kommer i spil fra starten.

Som MBS-studerende har vi fokus på både din professionelle og personlige udvikling. Du vil opnå ny viden, nye kompetencer og deltage i et fagligt miljø præget af kvalitet, nærvær og intensitet, med de dygtigste undervisere inden for feltet.

Teorien på denne uddannelse indlæres primært gennem ”oplevelsen” på baggrund af processer, ved at reflektere over det og knytte det til teori og/eller metode. Der er derfor heller ikke krav om et større pensum du skal igennem. Bevidsthed på egne dynamikker er altafgørende som MBS-terapeut. Evnen til at forholde sig nærværende, dynamisk til klienten og at kommunikere på en klar, direkte rummelig og empatisk måde er omdrejningspunktet på MBS-uddannelsen. Dette er kun muligt hvis terapeuten selv har gået vejen og har udviklet en høj grad af opmærksomhed og indsigt i sig selv, i sine stærke og svage sider, i sine handlemønstre, i sin måde at fungere på i samspillet med andre samt i sine udviklingsmuligheder.

Den personlige udvikling, ses derfor helt central i uddannelsen og derfor skal du være indstillet på at det er i udvikling af egen bevidsthed at du kan hjælpe andre mennesker mere nærværende.

Hvad lærer jeg som MBS-terapeut?

Som MBS-terapeut kan du:

Lidt om det praktiske:

Tak for din tilmelding